mastaralgen

Om saker jag gör.

Om stress och stress. Och en robot

Publicerad 2012-03-31 18:05:24 i Allmänt,

Jag blir stressad för att jag skjuter upp allt i sista sekund och även efter det.
Det är så lätt att glömma bort att tiden går när man inte gör något.
det får vara det. Jag vill inte skriva mer om skitet


NU! En robot. Som jag gjorde i skolan för ett tag sedan när vi gavs teamat TidJag kan lägga in en liten parafras som är basserad på en bild av ceccoli

Om det farliga håret

Publicerad 2012-03-19 18:17:48 i Allmänt,

Och nu! Om den väldigt uppmärksammade armhålan som syntes på TV.
För hör och häpna, armhålan som syntes under melodifestivalen förra helgen (tror jag det var) var hårig och tillhörde en KVINNA! Genast fick en ung kille den briljanta iden att kopiera denna bild och lägga upp den på sitt facebook-konto i det otrevliga syftet att håna henne, och genast så följde ca 1000 andra personer hans exempel.
Jaja, det här vet ni nog redan iallafall! Jag orkar inte berätta igen, har berättat vad hela "ta håret tillbaka" gruppen handlar om, att se till att alla får se ut hur fan de vill utan att någon ska håna dem, för många människor redan, de ser gruppen, sedan armhålorna och läser inte vad det handlar om och tror då om att allt är till för att väcka lite uppmärksamhet utan anledning. Mobbning är anledning nog, och det är inte bara hår, det handlar om att många ser sig ha rätten att skriva elaka komentarer till de som inte ser ut som dagens ideal.
Dumt. Nu skriver jag helt åt helskotta märker jag men för att korta upp det lite: Alla får se ut som de vill och "ta håret tillbaka" är en vettig grupp.

en liten bild jag gjorde till det här, ett självporträtt som inte blev så likt!


Nej nu måste jag skriva en hellvetes uppgift. HELLmannen gav oss den. Det är ingen uppgift för folk som vill behålla sin psykiska hälsa.

Om projektet som var en tredjedels klart

Publicerad 2012-03-19 18:03:33 i Allmänt,

Hej! lite uppdatering är på sin plats, därför gör jag två inlägg efter varandra nu, för de handlar om så olika saker!
Jag börjar lite enkelt med projektet som har gått lite frammåt. Dock har jag nu bara tre veckor på mig att göra den sista bilden, plus massor av annat grejs så stressigt blir det!
Jag gör som på den första bilden och visar lite steg för steg. jag glömde att fota lite i slutet men det får vara.okej, skissen som ser lite skumm ut på en besvärande orange grund!Ja... som sagt glömde jag att fota lite. visst finns det fel men jag tycker den är bättre än den första! Jag börjar bli mycket bättre på oljefärg, ser inte lika amatörigt ut längre.

Om att det gick dåligt med projektet och vad jag gjorde istället

Publicerad 2012-03-03 18:23:10 i projekt,

Igår så skulle jag ju jobba med mitt projekt, måla kläderna och få dem klara. Men det gick inte bra, hade väl inte tålamod bara. Något fel var det. Så behövde torka bort mycket av skuggorna för de såg ut som bajs. Men nu har jag en superbra grund till kläder iallafall!
som ni ser har jag även gjort bakgrunden gul.


Aja, när jag bestämt mig för att sluta så hade jag massor med färg över iallafall så jag gjorde denna ganska snabbt sådär
eftersom jag gjorde allt i ett svep så var det lite svårt här och där men roligt! Har några småsaker jag vill göra på den innan jag kallar den klar. Typ fixa så halsen inte ser lika störd ut och lite småsaker i ansiktet och så!


Jaja, nu ska jag dusha för ska  ut sedan och jag har noga plander över smink och kläder som jag vill förverkliga!

Om en liten flicka

Publicerad 2012-03-02 14:20:35 i Allmänt,
Den här gjorde jag i skolan under en uppgift som hette "speglingar och skuggor".
Speglingarna syns väl och skuggorna struntade jag i. De behövdes inte.
Helt i akvarell på ett papper lite större än ett A3. Jag borde kanske nämna för er som inte har sett sakerna i verkligheten men det är många som är ganska stora. För det är trist att göra små.

Jag valde att lägga upp denna idag för jag är lite såhär i huvudet nu. Lite avslappnat mysig melankoli.
Men ikväll ska jag äta middag med trevliga vänner, det är vår och nu ska jag jobba med mitt projekt!
Kläderna ska dit så det är inte så mycket kvar... håret kommer nog ta lite tid. Och så måste jag verkligen köpa ny färg snart. vitt och gul ockra (stavas?) lite brunt också om jag inte kan hitta min tub som jag redan har. Brunt är lätt att blanda till men det tar sådan tid!
Hejdå

Om

Min profilbild

Mastaralgen

Jag är en människa på arton år som går på Bild och Form på Södra Latins gymnasium. Presentationer är väl bra men vet inte vad jag ska skriva. Antingen skulle det bli så mycket eller så litet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela