mastaralgen

Om saker jag gör.

Om en till bild

Publicerad 2012-02-27 14:03:10 i Allmänt,

Jag kännde mig inte nöjd med förra inlägget så här kommer ett till om en bild som jag är nöjd med iställetJag hade en liten skellett fasination på två veckor eller så och då gjorde jag den här!

Om en gammal parafras och om hur knäpp man kan vara ibland

Publicerad 2012-02-27 13:49:12 i Allmänt,

Jag börjar med parafrasen. Den var till estetiskt verksamhet vilket är den dummaste lektionen för en esterare men troligen väldigt bra för teoretikerna. Men den ska regeringen ta bort! helt.

aja. Jag gjorde den efter denna bild av Santiago Caruso som inte är så känd men jag tycker att han är duktig


Och här är minsom ni förstår så är jag inte alls så nöjd som jag ville, Men den är i olja och jag gjorde den på en vecka (två målartillfällen) så det får vara! Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om jag bara får G eller VG. (OOO FYYYY!!! SÅ KAN DU  INTE TÄNKA! INGENTING UNDER MVG ÄR ACEPTABELT!!!! -skulle vissa av mina lärare säga, lite mindre dramatiskt)


Och nu om att jag kan vara knäpp ibland.
Men i lördags gick jag ut med trevliga människor och hade det allmänt bra hela kvällen. Men sen aldeles i slutet så vet jag inte riktigt vad som hände men jag kännde att jag absolut absolut inte kunde vara kvar där eller någonstans alls. Jag var ioförsig lite för full också. Sen gick jag hem och sov.
En sak med att ha blått hår är att man nästan aldrig blir lämnad ifred om man är ute sent då folk är fulla. Jag brukar tycka det är ganska kul men ibland vill man inte prata med människor som tycker att de är fasansullt fantasifulla då de säger "du har blått hår". oj... grattis.

Visste ni att nästan inga fåglar kan se blått? Bara några få arter kan göra det.

Och VARFÖR är metall olikfärgat? det är ju bara rena atomer. Varför får metallen olika färger bara för att de har lite olika antal prutoner och elektroner?  Att de får olika egenskaper fattar jag. Men färg?

Om projektet och dagens religonlektion

Publicerad 2012-02-22 21:01:07 i Allmänt,


Det var ett tag sedan jag skrev något här sist. Väldigt länge sen. Men det ska det bli lite ändring på nu kanske! eller... åtminstånde ett tag borde jag klara av att skriva en gång i veckan iallafall?

Om projektet så går det... långsamt. Jag förstår inte vad som är problemet egentligen. Har bara så svårt  att komma igång... Ska göra en liten bit efter detta. Bara färga in bakgrunden lite men det är iallafall något. Råkade somna i 5 timmar nyss så kommer ändå inte kunna lägga mig förrän lååång tid (höhöhö jag är så dålig ibland)
så ser det ut iallafall! Hudtonen är mycket bättre än den förra vilket är bra! syns inte på bilden så väl men på det viset är det iallafall. Icke-mormor (bruna ögon) ska få lite lite större irisar vilket inte kommer ge henne en sådan knäpp blick!
Och om dagens religonlektion, vi pratade om ondska och vad som är ondska, var det kommer ifrån och hur "gud" skulle tillåta att det fanns ondska om hen var allsmäktig. Jag kom fram till att om nu det skulle finnas en allsmäktig gud så måste denna ha vetat redan från början att Adam och Eva skulle äta från trädet och han placerade det där ändå fast han visste vad som skulle ske. (om man är allsmäktig borde man ju veta allt) .
Och om han är allsmäktig skulle hen inte heller behöva testa människorna, utan redan veta vilka som är "onda" från början. Det finns egentligen ingen anledning för ondska att existera om gud finns altså. Sålänge det inte är så att denna gud får någon slags tillfredställelse av att plåga människorna bara för att bevisa att de är goda eller onda. Så gud är en sadist om gud finns.
Detta är såklart bara min personliga åsikt.

Om

Min profilbild

Mastaralgen

Jag är en människa på arton år som går på Bild och Form på Södra Latins gymnasium. Presentationer är väl bra men vet inte vad jag ska skriva. Antingen skulle det bli så mycket eller så litet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela