mastaralgen

Om saker jag gör.

Om det farliga håret

Publicerad 2012-03-19 18:17:48 i Allmänt,

Och nu! Om den väldigt uppmärksammade armhålan som syntes på TV.
För hör och häpna, armhålan som syntes under melodifestivalen förra helgen (tror jag det var) var hårig och tillhörde en KVINNA! Genast fick en ung kille den briljanta iden att kopiera denna bild och lägga upp den på sitt facebook-konto i det otrevliga syftet att håna henne, och genast så följde ca 1000 andra personer hans exempel.
Jaja, det här vet ni nog redan iallafall! Jag orkar inte berätta igen, har berättat vad hela "ta håret tillbaka" gruppen handlar om, att se till att alla får se ut hur fan de vill utan att någon ska håna dem, för många människor redan, de ser gruppen, sedan armhålorna och läser inte vad det handlar om och tror då om att allt är till för att väcka lite uppmärksamhet utan anledning. Mobbning är anledning nog, och det är inte bara hår, det handlar om att många ser sig ha rätten att skriva elaka komentarer till de som inte ser ut som dagens ideal.
Dumt. Nu skriver jag helt åt helskotta märker jag men för att korta upp det lite: Alla får se ut som de vill och "ta håret tillbaka" är en vettig grupp.

en liten bild jag gjorde till det här, ett självporträtt som inte blev så likt!


Nej nu måste jag skriva en hellvetes uppgift. HELLmannen gav oss den. Det är ingen uppgift för folk som vill behålla sin psykiska hälsa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mastaralgen

Jag är en människa på arton år som går på Bild och Form på Södra Latins gymnasium. Presentationer är väl bra men vet inte vad jag ska skriva. Antingen skulle det bli så mycket eller så litet!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela