mastaralgen

Om saker jag gör.

Om... en massa skit

Publicerad 2011-04-08 01:11:04 i Allmänt,

Som rubriken så fint berättar så suger jag verkligen på att göra mina läxor. Jättemycket. Men jag kan skylla ifrån mig på att jag inte riktigt förstår uppgiften, men det är nog mitt eget fel för att jag tänker på annat under lektionerna.
Vad är det då för hemsk läxa ag har?
Nej den är inte så hemsk, det är ju jag som är hemsk. hursom helst handlar det om femenism och innehåller orden "uppsatts" och "lagförslag".... TRÅKIGT! Annars mår jag väl helk okej.
Har varit stressad dessa senaste veckorna så att det nästan konstant gjort ont i magen. Sådant är mindre trevligt. Men det verkar gå över nu så jag slipper iallafall ha ont :D Juste, Har har fått en megasläng av *JAG KAN INTE ÄTA ANNAT ÄN FRUKT PÅ MORGONEN FÖR DÅ KÄNNS DET SOM OM JAG SKA SPY! LUNCH GÅR INTE HELLER BRA* och det SUGER! jävligt mycket. jag vill äta. Mår inte illa av middag längre iallafall så snart kanske jag kan äta annan lunch än fil :D Alla dessa dumma grejer som min kropp hittade på har inte gjor mig så vidare glad på sista tiden. Men det löser sig snart för det är vår.
hrmmm.... egentligen så övar jag bara upp min babblarförmåga så pratar inte om viktiga saker. När den är uppladdad kan jag gå lös på uppsattsen. fan! ´känns som om jag kommer få ont i halsen.
FÖR ÖVRIGT så suger kendo landslaget. verkligen. De hade ett läger förra helgen. Men jag kunde inte åka dit. För jag visste inte att det var. För han som har hand om sådant hade glömt att skicka ut mailen. Sedan hade han glömt att boka av alla rum som folk skulle bo i så det blev jättedyrt för alla som väl lyckades ta sig dit. Men men. Jag undrar om jag ens får prata skit om dem. Vem bryr sig? (OOOH rebellisk)
vi gör inget roligt i bilden nu. Eller det kanske blir roligt när man kommit på en ideé. aja. Ni (eller typ DU veronica om du någonsin tittar in på denna blogg) kan få litet grejer som jag gjort iallafall. Detta sak ju föreställa en slags konstblogg. När jag inte har så mycket läxor och har läst ut lite böcker ska jag nog börja rita lite igen. trevligt!Som rubriken så fint berättar så suger jag verkligen på att göra mina läxor. Jättemycket. Men jag kan skylla ifrån mig på att  jag inte riktigt förstår uppgiften, men det är nog mitt eget fel för att jag tänker på annat under lektionerna.     Vad är det då för hemsk läxa ag har? Nej den är inte så hemsk, det är ju jag som är hemsk. hursom helst handlar det om femenism och innehåller ordenOOOOHHH!!! läskig skog!!
Den lägger jag bara upp för att den använder i bakrunden av en töntig pjäs. Ideén var bra för det var "vem ska trösta knyttet" av tove jansson (JAG ÄR REFERATSKADAD). Men vet inte  riktigt om gruppen förstod vad den handlade om. Det var rätt roligt iallafall om man räknar bort dansen och mina repliker :D Jag var en fiskare och en som badade. Vi spelade upp för barn. De var roligt.
Och vi gjorde detta i det väldigt *HOST* värda ämnet, estetisk orientering. Lärarna suger på planering. Nu har ag varit i skolan två helger i rad. DET SUGER!

Om

Min profilbild

Mastaralgen

Jag är en människa på arton år som går på Bild och Form på Södra Latins gymnasium. Presentationer är väl bra men vet inte vad jag ska skriva. Antingen skulle det bli så mycket eller så litet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela