mastaralgen

Om saker jag gör.

Om allmänt skit och om mina otroliga rubriker, fast nu ljuger jag bara

Publicerad 2011-09-30 21:03:54 i Allmänt,

För jag orkar inte skriva om mina rubriker. Sådeså.
Jag känner för att bli lite mera aktiv, kanske jag tillochmed snart raderar gamla bilder och gör om allt. men jag gillar namnet så sparar själva bloggen. Och så ska jag göra allt fint. Men det tar jag någon gång som jag orkar.

Så kommer vi till allmänt skit. Jag är trött och kall. Och så saknar jag Tesse, Johanna, Signe och Amanda. Den sistnämda sa inte ens till när hon flyttade till Frankrike. När hon kommer hem tänker jag träffa henne. Sådeså.
Annars har jag en sådan där period nu som nästan alla har då och då (vad jag tror iallafall). En sådan där period då man är trött på sig själv. Det är ju faktiskt lite ansträngande att vara med någon hela tiden och ibland kan detta även gälla en själv. Men det går alltid över. Man kan låtsas att det är en sådan där tråkig period innan man har ett Hellman-prov så man måste plugga HELA TIDEN!
Annars så var min lärare jävligt jobbig idag. Hade åkt hem på formgivningen för att "jobba hemma" (ni kan få se mina fula teckningar sen, kanske) och så åkte jag tillbaka bara för foto-lektionen, där vi ungefär lär oss "ni kan sätta inställningarna manuellt men jag brukar använda auto, auto blir nästan alltid bra så använd det!". Iallafall kom jag dit, satte mig med Jossi och Malin och väntade på läraren. Och väntade.... och väntade... och väntade....  I EN TIMME! Sen när han väl stack in sin näsa genom dörren sa han "Hej." och låtsades som ingenting. SÅ KAN MAN INTE GÖRA!
Näää nu har jag skrivit nog.


här är en bild som jag gjorde för ett tag sedan. (förlåt för kvaliten, men det är ändå inget som är värt bra kvalite)
Visste ni att detta egentligen skulle vara en blogg som bara handlade om konst? HA!


nu ska jag rita. bajs bajs

Om att jag är bäst på att uppdatera!

Publicerad 2011-09-27 22:37:09 i Allmänt,

Tjenixen! Jag uppdaterar aldrig för jag är lat, eller har ett liv (att vara allmänt lat) men allra mest för att jag glömmer bort att jag faktiskt har en blogg. Höhöh. Jag gillar inte när folk lägger upp bilder på sig själva och sedan skriver "mjaau" eller liknande under.  Det är fånigt. Vad som också är fånigt är de flesta rockband. Visst om musiken är bra, själv har inget emot den. Men att bandmedlemmarna alltid ska fotograferas  när de skriker eller gör andra tuffa saker är jättefånigt. Det är också fånigt när de försöker sjunga med den där lilla hesa rösten när dom inte alls har den. USH.
Nu när jag ändå håller på och trycker ner saker så vill jag säga att jag hatar när någon sitter och kollar på ett humor program och säger "Jag tycker han/hon är allt bra rolig", men så skrattar de inte ALLS! Varför? WHYYYYYYY!!!!??!?!?!?
Och så är det lite sådär småirreterande när folk skriver "jag har målat den här", MEN SÅ HAR DE INTE ALLS GJORT DET! DE HAR RITAT DEN! Rita och måla är inte samma sak!

BAH!
Nu ska jag skriva lite snälla saker så att ni inte förstår att jag är smygknäpp.
De snälla sakerna är:
* Jag har slutat på kendon efter.... 4-5 år? känns bra iallafall. Mycket bra. Jag gillade det ju, men nu simmar jag istället och det tar mycket mindre tid plus att människorna (Jenny, Moette eller bara jag själv) är roligare. höhöhö.
* Skolan är jobbig men det går ändå
* Jag lyssnar på Edith Piaf just nu. Det känns bra.
* Pappa fyller år idag, jag och Veronica gav honom en Regina Spector skiva. Han gillar den tror jag.
* Jag har börjat med mitt projektarbete! WIOWIWOIWOI. Jag skulle ju kunna dokumentera det här om jag orkar, vilket jag troligen inte gör, jag ska måla fyra porträtt av min mormor. Ett från när hon var tre, ett från när hon var tjugo, ett från när hon var 40 och så ett från nu. Det ska bli kul. Ska göra det i olja på relativt stora dukar :DAJA!! nu måste jag sova. Ni får den här bilden i akvarell av systern min. Avritad från bild och tog si och så många timmar och jag vill säga det här och det där med den.

Om

Min profilbild

Mastaralgen

Jag är en människa på arton år som går på Bild och Form på Södra Latins gymnasium. Presentationer är väl bra men vet inte vad jag ska skriva. Antingen skulle det bli så mycket eller så litet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela