mastaralgen

Om saker jag gör.

Om helgen och natten

Publicerad 2012-04-02 05:24:20 i projekt,

JAAAAG.....
är inte alls bra på att göra det jag ska. Jag skjuter upp allt. Det leder till att jag nu sitter klockan fem på morgonen och ännu målar med min bild. Och det är måndag. Men jag är inte trött och har en otrolig målarlust just nu. Jag har oftast mycket lättare att koncentrera mig på natten. Dessutom så hade jag lite problem att få till helheten på ansiktet. Men det börjar lösa sig smått. Undrade varför leendet såg så tomt ut. Kollade munnen och ögonformen och resten men förstog inte. Sen kom jag på att det varken fanns pupiller eller irisar än!
Jag är smart när det är natt. Men jag har det väldigt trevligt. Tar en liten paus nu och skriver detta, dricker te och lyssnar på The Knife som aldrig verkar bli gamla i mina öron! Det vore perfekt om det vore sommar och varmt. Då skulle jag ta en liten promenad nu. Men det ligger snö på marken. Men jag dansade lite och sparkade roliga sparkar i luften iallafall!Haha, jo den ser läskig ut än! Men det börjar lösa sig. Tänderna, irisar och lite till på huden ska fixas idag! Hade väldiga problem förut. Förlagan är inte så skarp alls så det kan ju bero på det. Använder mig av andra bilder när så krävs.  Ändrade även ögonen så att hon ser på oss. Men just nu så flyter det bara runt ett ansikte i blått. Jag gillar nog blått mer än jag tror.
En sak gjorde jag i lördagss iallafall! Jag gjorde klart denna åt formgivningen.
Det är ljudet av vatten som hälls i från matsalskranen in i ett matsalsplastglas! Jag älskar för övrigt att man kan sätta ihop ord sådär. Datorhögtalarupplockarsrengöringsmedel. Det är ett riktigt ord. Även om det kanske inte finns något sådant ting.


Blått igen!

Om

Min profilbild

Mastaralgen

Jag är en människa på arton år som går på Bild och Form på Södra Latins gymnasium. Presentationer är väl bra men vet inte vad jag ska skriva. Antingen skulle det bli så mycket eller så litet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela