mastaralgen

Om saker jag gör.

Om att jag är bäst på att uppdatera!

Publicerad 2011-09-27 22:37:09 i Allmänt,

Tjenixen! Jag uppdaterar aldrig för jag är lat, eller har ett liv (att vara allmänt lat) men allra mest för att jag glömmer bort att jag faktiskt har en blogg. Höhöh. Jag gillar inte när folk lägger upp bilder på sig själva och sedan skriver "mjaau" eller liknande under.  Det är fånigt. Vad som också är fånigt är de flesta rockband. Visst om musiken är bra, själv har inget emot den. Men att bandmedlemmarna alltid ska fotograferas  när de skriker eller gör andra tuffa saker är jättefånigt. Det är också fånigt när de försöker sjunga med den där lilla hesa rösten när dom inte alls har den. USH.
Nu när jag ändå håller på och trycker ner saker så vill jag säga att jag hatar när någon sitter och kollar på ett humor program och säger "Jag tycker han/hon är allt bra rolig", men så skrattar de inte ALLS! Varför? WHYYYYYYY!!!!??!?!?!?
Och så är det lite sådär småirreterande när folk skriver "jag har målat den här", MEN SÅ HAR DE INTE ALLS GJORT DET! DE HAR RITAT DEN! Rita och måla är inte samma sak!

BAH!
Nu ska jag skriva lite snälla saker så att ni inte förstår att jag är smygknäpp.
De snälla sakerna är:
* Jag har slutat på kendon efter.... 4-5 år? känns bra iallafall. Mycket bra. Jag gillade det ju, men nu simmar jag istället och det tar mycket mindre tid plus att människorna (Jenny, Moette eller bara jag själv) är roligare. höhöhö.
* Skolan är jobbig men det går ändå
* Jag lyssnar på Edith Piaf just nu. Det känns bra.
* Pappa fyller år idag, jag och Veronica gav honom en Regina Spector skiva. Han gillar den tror jag.
* Jag har börjat med mitt projektarbete! WIOWIWOIWOI. Jag skulle ju kunna dokumentera det här om jag orkar, vilket jag troligen inte gör, jag ska måla fyra porträtt av min mormor. Ett från när hon var tre, ett från när hon var tjugo, ett från när hon var 40 och så ett från nu. Det ska bli kul. Ska göra det i olja på relativt stora dukar :DAJA!! nu måste jag sova. Ni får den här bilden i akvarell av systern min. Avritad från bild och tog si och så många timmar och jag vill säga det här och det där med den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mastaralgen

Jag är en människa på arton år som går på Bild och Form på Södra Latins gymnasium. Presentationer är väl bra men vet inte vad jag ska skriva. Antingen skulle det bli så mycket eller så litet!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela